Mail naar Auto Service van der Velden

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Auto Service van der Velden Contact opnemen met Auto Service van der Velden Bel naar Auto Service van der Velden
FAQ - Euromobil Zoetermeer
Auto Service van der Velden
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

FAQ


Veelgestelde vragen.

Heb ik als bestuurder een eigen risico bij schade aan de huurauto?

Particuliere klanten hebben een standaard eigen risico van € 450,- per gebeurtenis. Dit is na verlaging € 225,- per gebeurtenis. Zakelijk klanten hebben € 250,- eigen risico in geval van een personenauto en € 350,- eigen risico in geval van een bedrijfswagen. Berijders van leaseauto's hebben een afwijkend eigen risico en dit is per leasemaatschappij verschillend.


Vanaf hoe laat kan ik de huurauto ophalen?

De huurauto kan opgehaald worden vanaf 07.30 uur. Indien u de auto de avond ervoor wilt ophalen dient u contact op te nemen met onze verhuurafdeling. Dit kan op telefoonnumer 079-3314300 of stuur een e-mail.


Wat heeft Euromobil Zoetermeer van mij nodig voordat ik de (vervangende) auto meekrijg?

Particuliere verhuur : Rijbewijs, paspoort en N.A.W. gegevens huurder/bestuurder
Zakelijke verhuur : Uittreksel KvK, Rijbewijs en N.A.W. gegevens bestuurder
Vervangend vervoer : Rijbewijs en N.A.W.gegevens huurder/bestuurder


Hoe is de huurauto verzekerd?

Onze huurauto's zijn WA-Casco (all-risk) verzekerd. Daarnaast hebben wij op al onze huurauto's een Personen Ongevallen Inzittenden verzekering afgesloten.


Tot hoe laat kan ik de huurauto terugbrengen?

De huurauto kunt u terugbrengen bij de verhuurafdeling tot 17.30 uur. Daarna kunt tot 18.00 uur bij de werkplaatsreceptie terecht. (Indien u de auto na 17.30 uur ingeleverd heeft blijft u verantwoordelijk voor eventuele schade tot de volgende werkdag, tot 2 uur na openingstijd). Wij bieden u tevens de mogelijkheid om de huurauto de volgende ochtend in te leveren. De huurauto dient dan wel voor 07.45 uur ingeleverd te worden. Zaterdag kunt u ook terecht tussen 09.00 - 12.30 uur bij de werkplaatsreceptie (U blijft verantwoordelijk voor eventuele schade tot de volgende werkdag, tot 2 uur na openingstijd). Uiteraard kan er in overleg met onze verhuurafdeling een andere afspraak worden gemaakt.


Krijg ik de huurauto met een volle tank mee?

Ja, u krijgt de huurauto met een volle tank mee en wij verzoeken u vriendelijk de huurauto weer volgetankt in te leveren. Indien wij de auto voor u moeten aftanken zullen wij hiervoor € 7,50 in rekening brengen.


Mag ik met de huurauto naar het buitenland?

Als u met de huurauto naar het buitenland gaat dient u dit aan onze verhuurafdeling kenbaar te maken. Zij zullen u dan de originele papieren mee geven. Zonder deze originele papieren mag u niet naar het buitenland.


Hoe worden verkeersovertredingen afgehandeld?

Indien wij van het CJIB een beschikking krijgen zullen wij het boetebedrag vermeerderd met €10,- administratiekosten aan u doorbelasten.


Is roken toegestaan in de huurauto?

In al onze huurauto’s is een rookverbod van kracht. Bij constatering wordt een bedrag van minimaal € 75,00 ex. BTW aan reinigingskosten in rekening gebracht.


Mag ik mijn hond meenemen in de huurauto?

Het vervoeren van (huis)dieren is verboden in onze huurauto’s. Bij constatering wordt er gekeken naar de mate van vervuiling. Onze medewerker bekijkt hoeveel kosten er gemaakt dienen te worden om de auto weer te reinigen. Deze kosten zullen aan u worden doorbelast.

Adresgegevens

Euromobil Zoetermeer
Industrieweg 2
2712LB Zoetermeer

Postbus 176
2700AD Zoetermeer

T: 079-3314300
F: 079-3433335

Meer info

Plan uw route!

Google Maps


Direct reserveren