Mail naar Auto Service van der Velden

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van Auto Service van der Velden Contact opnemen met Auto Service van der Velden Bel naar Auto Service van der Velden
Berijdersinformatie - Euromobil Zoetermeer
Auto Service van der Velden
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Informatie voor berijders


Wat te doen in de volgende gevallen.

Pech?

Indien u onverhoopt pech krijgt met een van onze huurauto's kunt u contact opnemen met de mobiliteitsgarantie van Volkwagen. Het telefoonnummer is 0800-5557000. De dichtbijzijnde Volkswagendealer zal dan zo snel mogelijk naar u toekomen om hulp te bieden. Indien het defect niet binnen 3 uur gerepareerd kan worden hebt u recht op vervangend vervoer. U kunt ook contact opnemen met de Euromobil Alarmcentrale: (+31 (0) 33-2455067).


Brandt het controlelampje van het roetfilter?

Indien alleen het roetfilter controlelampje brandt dient u het regeneratieproces uit te voeren. Dit houdt in dat u gedurende 15 minuten in de 2e of 3e versnelling met een motortoerental tussen de 1800 tpm en maximaal 2500 tpm een rit moet maken. Tijdens dit proces zal de motortemperatuur toenemen waardoor het teveel aan roet in het filter verbrandt. Als het proces goed is uitgevoerd gaat het controlelampje weer uit. Indien het controlelampje blijft branden dient u tijdig de auto ter reparatie aan te bieden bij een Volkswagendealer. Wanneer u het brandende controlelampje en de bijbehorende beschrijvingen en waarschuwingsaanwijzingen negeert, kan dit schade aan de auto tot gevolg hebben. De kosten voor herstel hiervan zullen wij aan u doorbelasten.


Start/Stopsysteem functioneert niet?

Voor meer uitleg over de werking van dit systeem klik hier.


Schade?

Indien de auto nog rijdbaar is dient u samen met de tegenpartij het schadeformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Bij het retourneren van de huurauto dient u vervolgens de schade te melden bij onze verhuurmedewerker. Uiteraard kunt te alle tijden contact met ons opnemen als u vragen hebt via 079-3314300. Indien de auto niet meer rijdbaar is door de schade kunt u contact opnemen met de Euromobil Alarmcentrale: (+31 (0) 33-2455067). Gelieve altijd het schadeformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Indien de schade is ontstaan binnen openingstijden gelieve dit zo snel mogelijk te melden aan onze verhuurafdeling: 079-3314300.

Diefstal, inbraak of schade door onbekend gebleven tegenpartij?

U wordt verzocht direct aangifte te doen bij de politie en het politierapport tezamen met een ingevuld schadeformulier per omgaande aan de verhuurder toe te sturen. De algemene verzekeringsvoorwaarden liggen ter inzage bij onze verhuurbalie. Het schadeformulier kunt u vinden in de berijdersmap in de auto en in het serviceboekje van de auto.


Olie nodig?

Zorg altijd dat u de juiste olie bijvult (Shell Helix Ultra 5W-30 VX). Deze is verkrijgbaar bij Volkswagendealers en bij de betere tankstations. Indien u een ander type olie bijvult, zorg er dan altijd voor dat hij voldoet aan de specificaties van Volkswagen (5W-30 VW504 00/ 507 00).

Vul niet méér bij dan een halve liter!

Pech?

Bel 0800-5557000

Meer info

Schade?

Schade aan de huurauto? Download hier het schadeformulier.

Schadeformulier

Adresgegevens

Euromobil Zoetermeer
Industrieweg 2
2712LB Zoetermeer

Postbus 176
2700AD Zoetermeer

T: 079-3314300
F: 079-3433335

Meer info


Direct reserveren